Helping The others Realize The Advantages Of su kaçak tespiti

Wiki Article

Öncelikle, alt kata su sızmasının sebebi tespit edilmelidir. Siz mutfağın pis su giderinden alt kata su sızdığını belirtmişsiniz ancak temiz su borusundan da sızıyor olabilir.

Su kaçağı tespiti yaparken gözlemleyerek bir sonuca ulaşılamıyor ise cihazla su kaçağı tespiti işlemine geçilir. Kullanım alanına göre uygun cihaz seçilir ve sorunun kaynağına kısa yoldan ulaşılır. Yerini tespit eden ekibimiz zaman kaybetmeden gereken boru değişimi ve parça onarımı gibi işlemleri yürütmeye başlar.

Parkelerde kabarma, parkelerin süpürgelik kısmında su birikintisi veya ıslaklığın olması, parkelere bastığınızda yumuşaklık hissediyor gibi durumlarda mutlaka parke altında su kaçağı vardır. Bu sonuca varıldı ise su sızıntısının nereden geldiğine ulaşmak gerekir.

• Kombinizdeki su barını yeterli seviyeye getirmenize rağAdult males su barı devamlı olarak eksilmekte ise,

Termal kameralar, kaçakların yerini sıcaklık tespiti ile yapar. Belli bir alana tutulduğunda sıcak su boruları içerisindeki sıcaklığı tespit ederler.

Kameralı Su Kaçağı Tespiti: Kameralı sistemler ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek kırmadan dökmeden onarım yapıyoruz.

Tamir edilmeyen duvar su sızıntıları duvarda ve zeminde küflenme ve bozulmalara sebep olacaktır. Duvardaki alçı ve boyanın bozulması yerde parkenin şişmesi gibi maddi sorunlara sebep olacaktır. Duvar su sızıntıları artık profesyonel cihazlarla bulunmaktadır. Mersin su tesisat firmamız gelişmiş cihazlarla su sızıntısının yerini tespit etmektedir.

Bu derz dolgu özelliğini yitirirse, alt kata su sızması başlar ve alt katın tavanında su akıyor olacaktır. Bu derz dolgu da temizlik ürünlerinin kullanılması ile tahrip olur. Tıkanıklıktan dolayı da zeminde sürekli su birikintisi olacağı için alt kata su sızması çAlright normaldir.

Meltem Hanım, Su izlerinin oluşması ya üst kattaki komşunuzun tesisatındaki bir su kaçağı tespit kaçaktan oluşabilir yada yan binada oluşan bir su sızıntısından meydana gelebilir, dilerseniz Protesisat olarak sizi üzeen su kaçağının yerini noktasal olarak bulabiliriz.

Bu makalede, evdeki yaygın su ve tesisat problemleriyle başa çıkmanın pratik yollarını bulacaksınız.

Üst kat banyosundan alt kat mutfağa su kaçağı mevcut kameralı sistemle kaçak tespiti yapılıp tamiratı yapılacak

su kaçağı tespiti Bina, ofis, iş yerleri gibi yerleşim su kaçağı tespiti yerlerinin pis suları tahliye eden borulara atık su borusu ismi verilir. Bu işlem için pimaş dediğimiz borular kullanılır. Pimaş borularının içini görüntülemek advertisementına kullandığımız bu boru görüntüleme kamerası ile su sızıntısı olan yeri tespit etmek eski zamanlara nazaran su kaçak tespiti daha kolay hale gelmiş durumdadır.

Fileırat bey, Tesisat borularında ki su kaçaklarını kırma dökme olmadan son teknoloji cihazlarımız ile kısa sürede buluyoruz, öncelikle üst katınızda ki tesisat borularında bir kaçak varmı examination yapmalı sonrasın da diğer üst kat daki dairede de su sızıntısı tespiti yapmalıyız, hangi dairede olduğu ancak tespit çalışması yapılarak bulunmaktadır. Eğer pis su tesisatında bir kaçak var ise kameralı cihazlarla, temiz su tesisatında bir su kaçak tespiti sorun varsa akustik dinleme cihazları ile kısa sürede sorun tespit ederiz.

Bu işlemler için ekstra bir ekipmana gerek duyulmaz mevcut ekipmanlarımız ile kaçak su bulma işlemini kolayca yapabiliriz. Bazen uğraştırıcı ve can sıkıcıda olsa tüm su kaçağı sorunlarınız için artık Tıkanıklık Merkezi var.

Report this wiki page